Ceremonia e mbylljes se vitit 21.12.2016

Ceremonia e mbylljes se vitit 21.12.2016

 

Ne date 21 Dhjetor , Organizata Shqiptare e Sommelierise organizoi mbremjen e fundvitit , e cila u shoqerua edhe nga ceremonia e shperndarjes se certifikatave per personat qe mbyllen me sukses ciklin 1 te trajnimit per Sommelier si dhe nivelin bazik.

O SH S falenderon gjithe pjesemarresit dhe ne vecanti anetaret e Sommelierise Shqiptare, Agjensine Kombetare te Zhvillimit dhe kantina Shqiptare qe moren pjese, dhe bene te undur organizimin e nje mbremje mbreselenese e te vecante , e cila shenoi mbylljen e nje viti te suksesshem per Sommelierine Shqiptare.

 

Nje vit tjeter plot evente na pret per 2017.

 

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2024  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template