Vizitë në Mal të Zi

Të nderuar anëtarë dhe miq të sommelierisë!

Në datë 11 Korrik, do të zhvillohet një vizitë didaktike në Mal të Zi në kantinën Plantaze.
Nisja do të bëhet e organizuar me bus nga Muzeu Historik Kombëtar në ora 7.00 dhe vizita do të zhvillohet brenda ditës.
Gjatë vizitës do të zhvillohet gjithashtu një degustim i llojeve të verërave dhe buffet në kantinë.
Kostoja e pjesëmarrjes është 45 Euro ku përfshihet: udhëtimi vajtje-ardhje me bus luksoz dhe degustimi.

Lutemi të prenotoni brenda datës 5 Korrik.