Ceremonia e 10 vjetorit të themelimit të O.SH.S

Të nderuar anëtarë të Sommelierisë Shqiptare,

Kemi kënaqësinë t'Ju ftojmë në ceremoninë festive me rastin e 10 vjetorit të themelimit të O.SH.S, ditën e Premte, datë 5 Qershor, ora 19.00 tek Galeria Kombëtare e Arteve, Bulevardi "Dëshmorët e Kombit". 
Gjatë Koktejlit të organizuar për këtë rast do të shpërndahen dhe kartat e anëtarësimit për vitin në vijim. Anetarët që nuk kanë përmbushur detyrimet e kuotës vjetore mund të përmbushin këtë proçedurë gjatë mbrëmjes.

Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen Tuaj.

free joomla templatesjoomla templates
2018  Sommelieria Shqiptare   globbers joomla template