VinItaly 2015

Organizata Shqiptare e Sommelierise ne kuadrin e aktiviteteve te vitit do te organizoje viziten ne Panairin e Vererave ne Verona (VinItaly) ne datat 22-23-24-25.
Cilido nga anetaret qe deshiron te marre pjese, eshte i lutur te kontaktoje me email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose tel: 0672552005 brenda dates 14 Mars.
Sommelieria Shqiptare me nje grup anetaresh te saj do te zhvilloje udhetimin tre ditor nga datat 23 deri ne daten 26.
Udhetimi do te realizohet me bus ne itinerarin Shqiperi-Mal i Zi- Kroaci-Slloveni-Itali. Duke qendruar nje nate ne Kroaci.
Kostot e pjesemarrjes dhe programi do te publikohen ne daten 17 Mars.