Kalendari i Aktiviteteve 2016

Vizita ne kantinen Duka

Ne vijim te kalendarit te aktiviteteve per vitin 2016, Organizata Shqiptare e Sommelierise do te organizoje ne daten 15 Korrik nje vizite tek kantina Duka, dhe nje darke degustuese tek AgriTourism Huqi. 
Takimi do te jete ne oren 16:30 ne Maminas.

Kostoja e pjesemarrjes eshte 1500 leke/personi

Ju lutem te konfirmoni pjesemarrjen brenda dates 12 Korrik ne This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.